Como obtener la naciolidad española

     ЛЕГАЛЬНЕ ПРОЖИВАННЯ В ІСПАНІЇ 10 РОКІВ.

----------------------------------------------------------------------------------------

    Документи, необхідні при поданні заяви на громадянство:

- картка резидента

- паспорт

- сертифікат-свідоцтво про прописку

- свідоцтво про народження, легалізоване, апостільоване і перекладене в Іспанії

- довідка про несудимість з країни походження належно легалізована, апостильована і перекладена, або консульський сертифікат про добру поведінку. Не вимагається у       випадку, якщо  подається заява на громадянство для неповнолітніх.

- документи, що підтверджують  засоби існування  для проживання в Іспанії

- інші документи, які хотіла би додати зацікавлена особа, або які  вимагаються працівником  Цивільного Реєстру і які мають відношення до справи ( трудова книжка - віда лабораль)


     Зразок заяви.


         ІСПАНСЬКЕ ГРОМАДЯНСТВО ЧЕРЕЗ ШЛЮБ

-------------------------------------------------------------------------------------------

Іноземці, одружені з особою іспанської національності, мають право  подати заяву на іспанське громадянство через шлюб після перебування у шлюбі не менше одного року і при умові легального  безперервного проживання в Іспанії . Заява подається у Цивільний Реєстр по місцю проживання в Іспанії.